wallpower_junior_eijffinger_beeld_1980x1005px520220328103800.webp

Kinderkamer wordt droompaleis met Wallpower van Eijffinger!

Je hebt veel soorten prachtig kinderbehang. Maar het behang van Eijffinger uit de collectie Wallpower Junior is een verhaal apart…

Behang voor de kinderkamer dat je niet alleen meeneemt het sprookjesbos in, maar je er ook in laat spelen; hoe cool is dat? Maar ook een levensechte kat of hond op de muur spreken tot de verbeelding.

De Wallpower collectie van Eijffinger is betoverend! Alleen al door zijn schilderachtige tekeningen en realistische foto’s. Van een sprookjesbos met beren, herten en eekhoorntjes, tot leven op de boerderij met een ezeltje, knotwilgen en gezapig grazende koetjes. 

Het leuke van dit behang is echter niet de fantastische beeldkracht van de verschillende ontwerpen, maar het feit dat je er met (herplakbare) stickers je eigen verhaal op kunt maken! Je kunt je eigen teksten plakken, maar je kunt ook een beer of konijntje in je gezellige dorpje laten opduiken. 

Wil je dat het behang wat langer mee gaat? Geen probleem, deze collectie heeft ook prachtige basis achtergronden van verweerd hout, bakstenen, streepjes of bloemen. In felle sprekende kleuren, maar ook in rustige pastels. Van realistisch tot abstract. 
De aankleding doen je kinderen dan gewoon zelf… En zeg nou zelf; wat is er leuker dan stickeren? En als ze er op een dag op uitgekeken zijn, is de kamer zonder stickers gewoon klaar voor de volgende levensfase...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay